Iklan! Iklan! Sila Click!

22 September 2010

No More

Ok... Cukuplah sampai di sini sahaja blog saya ni. Lepas ni... Dah takkan ada lagi entry-entry terbaru di blog saya ini.... Sebab....



Err...... Sebelum bagitau sebab, kena jelaskan dulu... Bukan takkan tulis entry baru. Cuma enaf la citer pasal 'Kisah Diri Sendiri Yang Tak Best Mana Pun' tu kan? Kisah personal, mungkin akan dikarang juga, cuma tidak akan di'publish'. Selepas ini, biar la saya menulis entry yg tiada kaitan dgn kisah personal saya seperti 'masak menu syok sendiri', 'kisah bangun lambat', 'riang ria hari raya' atau pasal Kenari Lyd The Lead juga pasal penyakit kulit ke. Huhu...

Walaucamana pun, saya ni memang suka mengarang. Kalo tak dapat cite pasal diri sendiri, saya akan tetap juga mengarang. Kalo saya mengarang sendiri, simpan sendiri dan takde org lain baca, so what's the point? Sama macam tak mengarang. Kannnnnnnnnn?? Jadi, sama ada kamu suka atau tidak.... Saya tetap akan mengarang. Berlatih mengarang. Bila dah mahir dengan penulisan, kemudian pergi kursus penulisan pula, mungkin saya akan memikirkan cara untuk mendatangkan wang dengan mengarang. :)

p/s untuk MamaJue : Ingat lagi ke plan kita nak ke Wisma Mawar?

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...