Iklan! Iklan! Sila Click!

04 August 2010

Weirdest Creatures Ever Found

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Piglet With Monkey's Face [Anak Babee Berwajah Monyet]
Description : The animal has a simian jaw, bulging forehead, small snout and eyes that are so close together that they appear almost attached. Its front legs are much shorter than its back legs, causing it top hop rather than walk on all fours like a normal piglet. The animal was one of five piglets recently born to a sow owned by a family in Fengzhang village, Xiping township.
Penerangan : Makhluk ni mempunyai rahang seperti munyit, dahi tersembul, idung kecit dan mata yang rapat antara satu dengan lain dan semua organ-organ yg saya sebut tu seolah-olah mcm nak bercantum je. Kaki depannya lebih pendek daripada kaki belakangnya maka dia terpaksa la berjalan dengan 2 kaki, berbeza dengan anak babee yg biasanya jalan dgn 4 kaki. Anak babee ni dilahirkan oleh mak dia yang merupakan seekor babee dan ader lagi 4 ekor adik beradik lain yg semuanya babee yg normal je.






Seven legged baby goat in China [Anak Kambeng Berkaki Tujuh] *Wahhh mcm citer dongeng plak...
~Makhluk ni pon jumpa kat China. Tapi tak la pelik sangat. Mungkin kambeng ni kembar siam. Pastu yg sekor lagi tu tak cukup sifat. So, bercantum le mana-mana anggota badan yg tinggal tu kat kembar dia kan?



Monster Washed Ashore in Montauk [Makhluk aneh atau resaksa terdampar di tepi pantai]

Description : This is an actual monster, some sort of rodent-like creature with a dinosaur beak. A tipster says that there is “a government animal testing facility very close by in Long Island,” but unless the government is trying to design horrible Montauk monsters that will eat IEDs and fart fire at bad Iraqis, we’re not sure why they would create such an unthinkable beast. What is the true identity of this creature? Was founded in US.
Penerangan : Makhluk yang menakutkan ni ader nampak mcm tikus mondok tapi dengan paruh yang mcm dinosour. Menurut kata pengkaji siasat, berdekatan dgn tempat makhluk ni ditemui, ader tempat utk ujikaji haiwan milik kerajaan. Kerajaan mana? Mana lagi, US la.. tak tau ler plak kot-kot kerajaan derang ni nak cipta makhluk pelik ni utk jadi subject berani mati, yg akan disumbat bom dlm badannya untuk diletupkan di Iraq ke... tak tau la kan. Tp tergamak betul dierang ni nak mutantkanmakhluk yang tak dpt terfikir dek akal ni. Sampaikan kita pun tak dpt nak teka, apa sebenarnya makhluk ni.



Macam la dunia sekarang ni kan? Ish..ishh...ishhh.....

Sumber rujukan : ChillOutPoint

4 comments:

  1. ngerinyer tgk makhluk yang terdampar dekat pantai tue..

    ReplyDelete
  2. Kan? Creepy. Ader lagi gmbr toyol kat Thailand. Lg mengarut. Tak sempat lg nak upload.

    ReplyDelete
  3. creepy, scared, disgusted...but thats one of God's creation.. we still need to accept it !

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...