Iklan! Iklan! Sila Click!

06 August 2010

Kancil Punya Citer

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Ada satu teka-teki yang saya baca dari blog 'Kahuna, Nampak Macam Sedap';
"Bilakah kancil akan bertukar menjadi babee?" Jawapannya ialah "bila pemandu dia tengah pening cari parking, then tetiba nampak mcm ader parking kosong tapi bile sampai je situ, rupa-rupanya ader satu kancil lain yg dah park kat situ. [sebab kancil kecil, jadi tak nampak biler terlindung dgn keta lain kat seblah-menyeblah nya]...

Pepagi td, masa driving nak gi ofis, ada satu keta kancil kat depan keta saya. Pastu mata saya mcm tak boleh tidak daripada membaca tulisan-tulisan pada ayat sticker yg ada pada cermin belakang keta tu.... Ayatnya begini "When I grow up, I want to be a Mercedes". Unexpected sungguh ayat tu. Kalo camtu, saya pun nak letak sticker kat Kenari Lyd "When I grow up, wanna be an Audi". MamaJue, what about you? Hahaha....

5 comments:

  1. "When I grow up, I want to be a Volkswagen"..hihiihih...

    ReplyDelete
  2. Nice one!, Visit my latest, goin' to touch ur heart, hopefully ;D

    ReplyDelete
  3. wahh...minat audi yew? ahaksss...ermm..better read mine.. "KISS THIS PAY ME !" muwheheheeh..

    ReplyDelete
  4. blom besar lg rupnye..huhu

    p/s:thanks komen kt blog..setiap komen anda dihargai..=)
    **HIT MY LATEST UPDATE HERE**

    ReplyDelete
  5. aku nak lekat cenginih plak...
    'when i grow up, i wanna be an avanza...' okey kah itu?

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...