Iklan! Iklan! Sila Click!

16 August 2010

Hamba Allah Yang Kesian

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Pesanan pihak penganjur.... Sila tarik nafas dalam-dalam sebelum melihat dan membaca tulisan-tulisan di dalam image di bawah ini.... Dan tolong la berminat untuk baca. Jangan nak malas-malas. Saya takmo taip nama binatang ternak tu kat dalam entry saya ni. Sebab taknak nanti biler orang buat search kat Google, jumpa citer dia kat blog saya. Saya tak relakan blog ini dilawati dgn menggunakan keyword binatang ternak itewww... Binatang ternak ni, mesti bangga giler biler tetiba nama dia jadi popular kat Internet. Dan jadi controversy mcm ni. Bertambah-tambah la 'radikal'nya diri dia nanti.

Untuk image yang lebih mendamaikan mata, sila click pada gambar ini dan zoom.



Ni la maksud saya, sebelum kita marah pada orang yang bukan Islam, yang tak pernah kenal Islam kemudian menghina agama Islam, marah dulu orang yang dilahirkan Islam, dan penah kenal Islam, tapi hina agama Islam... Agama dia sendiri. Bila saya baca pendapat-pendapat 'Radikal' binatang ternak ni, saya rasa sangat marah, sangat terluka dan sangat sakit hati. Dalam masa yang sama, rasa kesian kat budak tu. Sebab bukan dia sorang je yang macam tu. Tapi kawan-kawan dia yang komen tu pon termasuk skali dalam kategori sapi betina. Sayangnya la akidah dia jadi mcm ni. Yer..saya tau, diri saya sendiri pon belum tentu selamat di akhirat. Saya juga tak tahu ibadat saya diterima atau tak selama ni, tapi..... saya takkan tergamak menghina agama sendiri. Pendapat dia yang lantang tu... ishh... seram nak baca.

Image ni saya ambil dari Cilipedas, JoeGrimJow dan WanGerard

4 comments:

  1. mmg bengong la..dah la tak puasa, bangga lak tue...ish2...malunyer...

    ReplyDelete
  2. mmg sesuai tajuk ni dgn makhluk yg dicitekan itew...

    ReplyDelete
  3. semoga mereka mendapat hidayah dan petunjuk dr Allah S.W.T

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...