Iklan! Iklan! Sila Click!

26 July 2010

Model Terbaru Luis Vuitton

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini.....

Nah! Tengok gambar ini...


Giler babai beliau ni punye macho. Padahal beliau hanya seorang pengemis dan gelandangan*. Tiba-tiba beliau jadi popular bila seorang jurugambar amatur, merakam gambar macho beliau itewww dan upload kat internet. Maka nama beliau pon ke-ba-boom la kat alam maya. Jadi satu fenomena fesyen yg baru. Fesyen icon. Padahal beliau sendiri tak tau pon beliau dah popular. Hehehe...Mcm comel je biler innesen.

Asalnya beliau ni dari kampung. Pindah ke bandar utk sara hidup 2 anak dan sorang isteri beliau[family beliau tak ikut pndah ke bandar. Dok kampung je la senang. Bleh bela ayam.]. Mula2 beliau keja kuli je, pastu kena rompak. Lepas kena rompak tu beliau kena buang keja plak. Start dari tu la beliau jadi gelandangan. Iskk... Pastu terus lost contact dgn family beliau.

Biler dah femes, peminat2 beliau bagi gelaran 'Brother Sharp' kat beliau. Padahalnya... kalo kamu Google nama dia, akan nampak le gmbr dia yg lain2. Padahal tah hapa2 jer. Gmbr yg saya tepet kat entry ni je yg macho pon. Yang lain hancho. Siap pakai gaun pompuan lagi.

Gambar yg saya tepet ni nampak macho giler;
1) Sebab rambut bersepah yg kebetulan je nampak cool. Padahal tak sengaja, bangun2 tido, rambut berserabai, takder cermin, tak mandi tetiba org dtg amik gmbr. Kebetulan plak fesyen rambut tak mandi tgh jadi trend plak kat seluruh dunia. Erm.. elok beno la tu.

2) Sebab airmuka dia tu.... Muka serius. Memang nampak macho. Kesimpulannya, lelaki kalo nak nampak macho, kena buat muka serius. Tapi jangan muka garang. Muka serius kena berkerut skit, mcm tgh memikirkan masalah negara, sambel isap kokor.

3) Jacket dia tu, nampak cool la jugek. Peminat-peminat beliau kata jacket itu nampak seperti Luis Vuitton. Dan tali pinggang plak nampak seperti Gucci Limited Edition. Peminat-peminat beliau tu mesti dah jadi macam peminat-peminat Mawi World masa Mawi tengah disanjung2 dulu. [termasuk la aku yg minat Mawi masa tu. hahaha...kantoikan diri sendiri..]

4) Dan kebetulan lagi skali, gambar tu dirakam masa beliau sedang melangkah. Dan nampak la macam model kat pentas peragaan. Wahhh.... Caya lah Guorong ni.

5) Dan sebab yang terakhir adalah kerana jurugambar tu yg pandai amik gambar. Cuba bagi kat aku amik gmbr tu. Confirm takder efek apa2 pon kat Guorong. Hehehe...

Sekarang ni beliau dan jadi penasihat fesyen bagi pertunjukan fesyen kat China. Untuk maklumat lebih lanjut, taip le nama 'Cheng Guorong' di Google.

*gelandangan = orang-orang yang tidur di jalanan kerana tiada tempat tinggal. Dlm 360 dan 999 selalu sebut pekataan ni.

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...