Iklan! Iklan! Sila Click!

14 July 2010

Jadi Ke Hujung Tahun Ni?

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Masa nak balik petang semalam, saya terserempak dengan salah seorang daripada 4 bigboss saya, di lobby iaitu En ZeeZee. Kemudian beliau bertanya kepada saya dengan nada dan volume yang perlahan "Jadi ke nko kawen hujung tahun ni?". Errm... Laju ajer saya jawab "Jadik.". Hehehehe... Pe 'ke jad' la tanya soklan tu.

Kemudian beliau bertanya lagi "Kad jemputan dah print ke?". Maka saya jawab "Ohh... Belum. Mungkin tak guna kad kot. Send email je". Pastu beliau mcm sengih-sengih, mcm tak percaya, dan macam pandang saya untuk dapatkan kepastian, "betul ke minah ni nak kawen dah?".

Alaa... Sebuk je tanya org biler nak kawen. Beliau tu, biler nak pegi Mekah naik haji, saya takde tanya pun. Huhu... Apa laaa...

3 comments:

  1. hihi mare nmpk...bagus gak soalan ko tu..napa tak tanya je betul2 dgn dia..mesti tu kali t'akhir dia tanya ko soalan emosi gitu...

    ReplyDelete
  2. Owh..Tidaklah marah. Cuma boring dgn soklan yg takder kaitan dgn hidpo mereka.

    ReplyDelete
  3. ehhehhe,,,,bese lah soklan tuh dtg bleh umo kite da cecah 25 keats,,,ehhhehe,,,kat sni balas kunjungn,,,

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...