Iklan! Iklan! Sila Click!

29 July 2010

I'm So Gay...

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ku ini...

"Why are you smiling?"
"Because i'm gay"
Huhhh??? WTF????!!!

Ye lah... memang betul pun 'gay' tu ada dua maksud. Satu bermaksud "happy, carefree, joy or bright and showy". Dan satu makna lagi, homosexual. Tapi jarang benor org nak guna perkataan 'gay' tu untuk menggambarkan kegembiraan. Kan? Mesti kalo sebut je gay, dah sah-sah terbayang dua orang lelaki berlawan pedang. Kehkeh... Statement cam cipan.

Haaa....apakata kalo saya gantikan penggunaan perkataan 'happy' menjadi 'gay'....
maka ayat "I'm so happy to meet you" akan jadi begini;
"I'm so gay to meet you".. .Hahaha.. Giler.
"I was born to make you gay".

Mungkin tak sesuai kot nak gunakan perkataan tu. Sebab bunyinya sungguh menyeramkan. Goosebumps.

Kekekeke... Saje je bikin panas di petang-petang begini....

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...