Iklan! Iklan! Sila Click!

16 June 2010

Perkara Yang Paling..............

Merimaskan aku : Bila tiap-tiap hari aku bermimpikan org yang sama yang dah takder kena-mengena dgn hidop aku walaupun aku tak pikirkan tentang dia pon. Seolah2 mcm tak bagi aku lupa dia. Mesti nak muncul dlm hidop aku wp dlm mimpi. Rasa mcm nak je bgtau dia "Woii... Tolong la, jgn menyebuk dlm mimpi aku bleh tak?? Aku rasa mcm hidup aku tercemar sbb image ko termasuk dlm mimpi aku". Grrr.... Bosan giler aku rasa. Kalo mimpi pasal 'Si Cute Sangat' tu takper la jugak. Baru bersemangat skit nak bangun pagi2 pegi keja.

Aku tak boleh tolak : Coklat. Cheesecakes. Chocolate cheesecakes. Cakes. Cakes. Dark chocolate [paling suka].

Malas : Berpatah balik. Tak kira apa pon. Contohnya : Aku malas nak patah balik ofis utk amik henfon tertinggal, aku bosan kena buat semula kerja aku sbb nak betulkan error yg kecik [generate data report].Aku bosan kalo kena masuk rumah semula bile dah siap2 kunci pintu, gril, sebab lupa nak tutup lampu.

Mengkagumkan aku : Bila member seblah meja aku iaitu Org Kg Baru dah ader blog. Woww.... Welcome to bloggers world fellow!

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...