Iklan! Iklan! Sila Click!

17 June 2010

Ni Semua Nafsu Serakah La Punyer Pasal

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Mentang-mentang la aku pose, nampak gambar background yang ader efek kesan titis-titis air kat blog aku ni pon aku terliur. Ishh... Tak senonoh pompuan ni. Tadi, masa tgh buat discussion penting dgn Org Kg Baru, aku berdiri kat seblah dia, pastu perut aku bunyi, kuat sampai Org Kg Baru bleh dgr. Pastu dia cakap 'Hah..perut ko bunyi'. Aku pon dgn pnatasnya mengcover line dgn muka tenang dan cool, 'Ha ah.. aku pose ni.'. Padahal aku dah malu nak mamposs... Wakakaka.. Kantoi. Wat malu aku jek.

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...