Iklan! Iklan! Sila Click!

25 June 2010

Bumi Digulung

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Cuba tengok betul-betul. Bumi yg sedang bergulung tu... Pergh... memang tak sabar nak tunggu citer ni walaupun sehingga ke saat aku menaip entry ini, aku masih blum tgk filem 2012. :D. Blum ader masa nak tgk dgn kusyokkk..


Dan kalo sesape yg tgk movie ni nanti, jgn tengok dgn hati kosong dan semata-mata nak "enjoy your movie" je yer.. Ambil pengajaran dan jiwai apa yg terkandung. Sbb Hollywood punyer movie ni, mmg 'something'. Mereka tak buat movie yg kosong. [Ader jugak la yg kosong, huhu... byk actually.]. Tapi yg hebat2 mcm ni, yg bleh jadi movie of the year, memang dibuat berdasarkan kajian dan rujukan yg mendalam terhadap kitab dan sejarah. Kalo tidak, mana ader nak dpt idea mcm ni. Akal manusia ni setakat mana je sgt. Ye dok?

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...