Iklan! Iklan! Sila Click!

13 May 2010

Haa... Lupa Lak Nak Citer.

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini.

Siang tadi : Di lab Multimedia INTAN Bukit Kiara. PC kwn sebelah meja saya, yg tinggal di Kg Baru ader masalah OS corrupt. Jd, dia panggil technician kat INTAN tu utk repair. Maksudnyer technician tu dok seblah saya sementara tunggu installation yg dia buat tu siap.[Dia format PC tu dan re-installed semula]. Org Kg Baru tu plak terpaksa pindah meja belakang. Borak punyer borak dgn mamat technician tu, last skali sebelum saya keluar utk coffee break, dia sempat tanya 'Umo berapa?'. Sy tanpa ragu² terus jwb 'tige puloh'. Pastu saya dgr dia ckp 'mak aiiiii'. Hahahahah... Cis... Kononnya nak ngorat aku pastu tak jadi la tu konon. Bleh bla.

Malam ni : Di suatu area rahsia.Saya sungguh gembira seolah-olah saya dah berjumpa semula dgn abg kembar saya yang terpisah dgn saya sejak kecik yang hanya bleh dipastikan melalui kesan seterika kat perut dia. [Sbb saya pun ader kesan seterika tu]. Ngeeee... Nak lari mana??!!! Betul kan?

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...