Iklan! Iklan! Sila Click!

28 April 2010

Dia Buat Perangai Lagi... Lalalalalala....

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini.....


Pagi ni, baru jer kuar dr simpang umah, saya mcm dpt dengar bunyi gegar semacam kat boot keta. Errm... Walaupon tak tgk, saya dah tau dah. Ni mesti tayar pancit lagi ni. Dlm otak saya masa tu; blur. Saya terus je bagi signal masuk Petronas [kat seblah umah saya]. Tgk2, mmg tepat skali tekaan anda Salida! Tayar anda pancit. Tahniah! Anda akan kehilangan wang tunai sebanyak RM150 lagi bulan ini. Yeahhh....

Tayar yang sama. Rupa pancit yang sama. Dulu dah penah jadi skali. Cuma tak amik gmbr je kali ni.

Skrg ni, emosi saya dah imun dgn tayar pancit. Hehehehe... Sbb selalu sgt. Saya rasa keta saya ni ader 'saka' la... Asyik problem jek. Tapi masalah tayar adalah yg paling banyak terjadi. Maybe 'saka tayar'... kwang2.



Alhamdulillah. Dgn bantuan seorang lelaki yang lalu kat situ, tayar telah ditukar dgn tayar spare. Pantas jugak dia buat keja. Nak byr kat org tu. Tapi dia tak nak. Terus jek lari. Sempat ucap mekasih jek.

Masalah : Selesai.
Status kahadiran : Lewat. 8.40am baru sampai ofis.

4 comments:

  1. wah...baiknye brader 2...tlg dgn ikhlas...

    ReplyDelete
  2. erk...satu lagi...zakat bayor ke idak ni? huhu...ini myb peringatan untuk anda...mcm aku dl asik xcident jek *padahal 2 kali je tp tensen wooo lps xcident tgk keta ku yg cumel 2 kemek* dr bg duit kat apek tayar baik byr zakat...InsyaAllah terlepas dari dogaan2 ini...haha...aku blh bkk blog le...asik aku jek comment kat blog ko nih...lastly "peace, no war" heheh

    ReplyDelete
  3. Takper la.. kalo ko tak comment, takder org plak nak komen blog aku ni. Hhehehe... nnt la aku byr zakat. Zakat fitrah je aku byr. Zakat2 lain blum lagi. kekeke..

    ReplyDelete
  4. Huhu mmg cantik tak per org pompuan kalu susah mesti ada jejaka or jejaki yg tolong don't worry...

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...