Iklan! Iklan! Sila Click!

23 April 2014

Luth Setahun Sebulan : Cakor Dinding

Sejahteralah ke atas kamu..


Aku perasan, habit dia sekarang, lepas dia menyusu [biasa aku susukan dia depan tv tapi tak on tv pun], dia akan memanjat sofa kat sebelah tempat aku baring tu, then dia akan duduk kat bucu kerusi lepas tu dia berdiri dan cakor dinding. Ntah apa relevannya perbuatan dia tu pun aku tak faham jugak.




video
 Warning : Kalau tgk video ni please turunkan volume sebab ada suara raksakse kat tengah2 video.

10 comments:

  1. Tak boleh nak buat cakor harimau, cakor dinding pon jadi lah yer luth...hehehe...

    Lyd, baju kat UNIQLO berpatutuan. T-shirt start dari RM19.90. Legging plak RM12.90. Kat Mid Valley ada uniqlo utk kids & baby.

    ReplyDelete
  2. budak2 lelaki mmg lasak cenggitu lah Lyd !

    ReplyDelete
  3. hahaha.. dia tengah dalam proses pembelajaran.. memang macam tu la kot... :)

    ReplyDelete
  4. Lain macam Luth ni punya geram. Sampai mencakar-cakar dinding. Gatal gusi nak tumbuh gigi kot.

    Eh, apa kena mengena gatal gusi dengan cakar dinding pulak? Hahaha :-p

    ReplyDelete
  5. luth cakor dinding..comel apa habit ni..bukti lelaki hebat.haha

    ReplyDelete
  6. mcm pelik plak habit luth ni..ke kalo kenyang kena mencako..hahaha

    ReplyDelete
  7. makin suka dia bila tgk mak dia tgh rakam.

    ReplyDelete
  8. Alamak manjanya suara rak-sa-sa! Sesuka hati aje nak kuatkan volume sebab nak tengok sekuat mana suara raksasa. Alahai, kalau gitu, jangan takutlah Luth. Takda terkesan pun jeritan bye-bye manja gitu....

    Eh, lupa nak komen Albert Eistein Jr dalam gambar selepas entri ni sejebik muka mama monsterlah!

    Dah tanya Luth apa relevannya cakaran di dinding selepas hisap susu tu? Kalau dia dah jawab, silalah upload kat youtube yea!

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...