Iklan! Iklan! Sila Click!

04 March 2014

yey aku mc lagi

sejahteralah ke atas kamu...

azam utk tidak mc tahun 2014 ni nampaknya tinggal debu ditiup angin je la sbb aku dpt mc 2 hari. huhu... doktor check hidung aku, dia kata hidung dah bersawang selekeh kena start mkn antibiotik. so,  skrg aku nak balik umah. nak krohhh...krohh...zzzz...zz...

insyaAllah nnt aku update pasal bday luth.

19 comments:

  1. ni camne.. nak ucapkan apa sebenarnya ni? hehehe.. neway selamat beristirehat dan juga semoga cepat sembuh ye.. :) makan ubat jangan skip lak ye..

    ReplyDelete
  2. payh sgt kita nk dpat mc pasal selesema ke batuk ke..

    huh

    ReplyDelete
  3. Demam selsema yer Lyd? banyak2 berehat yer moga cepat sembuh..tak sabar nak bc kesah ari jadi luth lui..:)

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh lydsunshine ... zzzz

    ReplyDelete
  5. Dah nak sakit apa nak buat kan..? Gunalah MC tu utk manjakan diri dengan berehat cukup2....

    ReplyDelete
  6. Ngantuk effect dari ubat selesema ler tuew. Hehe.

    Banyakkan berehat yer. Time-time jerebu ni memang mudah terkena demam.

    ReplyDelete
  7. Hahahaa.. tak pe... MC bersebab ... apa boleh cuaca dan keadaan pun tak mengiziinkan kita nak bergerak sihat.. moga cepat hilang sawang mawang tu :D

    ReplyDelete
  8. assalam...

    semoga dah kembali sembuh....

    ReplyDelete
  9. alahai nk wat cmna dh nak sakit.. get well soon dear..

    ReplyDelete
  10. hidung bersawang pon dapat mc kak?hahaha awesome!!

    ReplyDelete
  11. enjoy ur MC hehehe, Jelita pun MC ni so mama nyer tumpang sekaki. Hope u already well by now.

    ReplyDelete
  12. Minggu ni tak MC lagi ke? Huahaha....memang nak kena lemps sekali nih. Sorrylah ye gurau-gurau kaso aje nih :)

    Saya pun bercadang nak 'zelo' MC untuk 2014 ni tapi jatuh sakit tu bukan boleh diplan-plan kehadirannya kan... Mengharap ajelah kalau dapat. Kalau tak dapat, kita redha aje sambil tersenyum kambing gitu.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...