Iklan! Iklan! Sila Click!

13 March 2014

Fridge Magnet KFC Delivery

Sejahteralah ke atas kamu....

Siapa yang suka kumpul frigde magnet dan nak FM KFC Delivery, boleh la beli KFC secara delivery, nanti mereka akan sertakan satu fridge magnet. Tak tau sampai bila free gift ni akan diberikan. Selagi stok masih ada la biasanya.

Ok, atas meja makan ada minyak mesin jahit. Hahaha..

Gini la rupa dia fridge magnet yang aku sebut-sebutkan tadi.


*ada hari yang aku memang malas nak masak dan malas nak singgah kedai pergi beli jugak. Maka, call delivery service saje la.

20 comments:

  1. siap ada firdge magnet...harap masih ada stok lagi...ala kak, saya ni dah seminggu tak masuk dapur pun lagi...hehehe

    ReplyDelete
  2. Sama lak kita. Hari ni gantung kuali sbb hari ni ada pasar malam..haha..

    ReplyDelete
  3. hoho...
    cam menarik jer ni kalau wat koleksi..
    lpas ni mesti pizza,domino akan tiru :p

    ReplyDelete
  4. Harga KFC tak turun ke kerana PM kita telah mengisytiharkan harga ayam cuma seringgit saja seekor???

    ReplyDelete
  5. nak jugak..saya pun kadang2 malas nak masak main oder je..

    ReplyDelete
  6. Lah, ingatkan nak lantingkan fridge magnet tu kat kengkawan ! Belum try lagi KFC delivery ni. Tapi kalau McD delivery tu bila minta ayam goreng aje memanjang aje takda sampai malas nak order lagi. Saya suka fridge magnet ni tapi masalahnya, saya kumpul, si kecil tu lanting buang bawah almari, bawah sofa, dalam bakul sampah. Tension sekejap ya Mommynya !

    ReplyDelete
  7. wah siap ada fm..sy ni tak pernah call delivery n worder gak ada ke hantar kt area kawasan rumah ni..sbb tak penah nmpk mamat motor kfc or pizza yg dok delivery..nk tak nak kena pergi kfc gak.tak merasa la FM.hehe

    ReplyDelete
  8. belum la nak buat delivery kot. hari tu nak mkn pizza hut pun mls nk order delivery. mcm mana tu? huhu...

    ReplyDelete
  9. Good marketing, bila terpampang nombornya di puntu fridge, alaa pintu... maka akan sentiasa terdial la ia. deliver sini satu!

    ReplyDelete
  10. pstt I answered persoalan u that day pasal pokok hiasan dalam umah ku in my blog. Feel free to drop by.

    ReplyDelete
  11. tak pernah order kfc pakai delivery services, kalau pizza dan mcd pernahlah.

    ni kira marketing kfc la ni supaya tak lupa no untuk order..hehe

    ReplyDelete
  12. boleh la ni...nak FM kfc je sebenarnya. haha. buat penuhkan pintu peti ais. mari call sekarang. yoyoan je nak makan kfc pagi2 ni.

    ReplyDelete
  13. ada yerk... akak pun nak jugakler.. teringin nak letak kat fridgetu... senang nnt anak2 akak orderjer..

    ReplyDelete
  14. ada banyak ke fridge magnet tu.. nak satu :)

    ReplyDelete
  15. bijak jugak marketing strategi depa nie..letak kat fridge...kalau rasa teringin boleh call jer biler...:)

    ReplyDelete
  16. bar lg kot ni.last sy beli kfc delibery bulan 12. blom ada lg free fm ni.nak call soh kfc buat delibery la jugak.hehehehh.gigih

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...