Iklan! Iklan! Sila Click!

31 January 2014

Tahun Baru Cina Cap Kuda

Sejahteralah ke atas kamu.... [Entry meramal masa depan]

Hari ni hari Jumaat. Aku nak balik kampung setelah 2 bulan tak balik kampung. Nak buat cane. Harga minyak naik. Kena la jimat. Jimat cuti, jimat duit. Belake jimat. 

Banyaknya aktiviti aku plan nak buat bila balik kampung. Nak gi sana, gi sini. Nak buat itu ini. Jangan penyudahnya semua tak buat sudah le.

Balik kampung dan lain bila ada Luth. Sebab banyak benda-benda renyah yang nak kena prepare utk dia. Makanan dia, botol susu, lampin, baju siang, baju malam. Eh baju tu sama jgk mama dan papa pun kena prepare jugak.

Aku doakan perjalanan kami akan sampai dengan selamatnya. Rabu depan baru aku masuk ofis dan bersiaran kembali. Waktu cuti aku tak online hokey. Peace yoow.

Entry ni auto publish.

10 comments:

  1. selamat balik kg lyd..n selamat kembali jugak...semoga tercapailah semua plan tuh nanti..inshaallah

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti....wah bagus waktu cuti tak online...kalau haku jgn harap la, tab 24jam kat tgn....jadi hati xtenang kalau xdapat line 3g ataupun high speed. hahaha (antisocial alert)

    ReplyDelete
  3. Semoga selamat pergi dan selamat kembali, berhati2 di jalan raya..

    Xin Nian Kuai Le (新年快乐)...

    ReplyDelete
  4. Bestnyer lama bercuti :)
    Paling best sebab balik kampung kan :D

    ReplyDelete
  5. oooo masih bercuti yerk.. nak elak jemlerni....

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti kak...hari ni selasa maknanya akak masih bercuti...kalau akak nak cari tudung hoodie kat pergi page butik assyaima

    ReplyDelete
  7. masih kat kampung ker? selamat perjalanan pergi dan balik yer, peace yaww.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...