Iklan! Iklan! Sila Click!

06 May 2012

1st Giveaway By Iena Eliena

Sejahteralah ke atas kamu...






Saya telah di tagged oleh pemilik Blog Republik Makwe Kintan untuk join GA ni. Layannnzz... Sapa nak join boleh click pada gambar.

Saya tag err... sape la saya nak tag ni... Saya tak tag sesiapa la. Hehehe.

5 comments:

  1. BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  2. bw here..dari segmen yang sama, nice belog,..jemput singgah :)

    http://ameera2793.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html

    ReplyDelete
  3. Salam..
    sorry buat semua tertunggu
    iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
    iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
    so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
    nk tny pendapat korang..
    nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
    mintak bg feedback yer
    kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
    awal bln 11 ni iena pergi korea..
    sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
    walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
    please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

    email : iena@ienaeliena.com

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...