Iklan! Iklan! Sila Click!

14 December 2011

Rasa Tak Keruan

Sejahteralah ke atas kamu...

Saya rasa tak keruan bila camera saya dan takleh berfungsi. Ada masalah skit. Walaupun camera tu bukanlah kemre canggih digital SLR pun, setakat kemre digital Cyber Shot zaman kuno kalo baling anjing pun confirm kena gelok dengan anjing je. Tapi.... Kalau ada kemre, barulah saya boleh amik gambar banyak-banyak. Kemre pada henfon gambarnya tak cantik. Kalo amik gambar guna henfon, macam bergambar dalam almari. Kelam je. Huhu.

2 comments:

  1. beli jelah yg baru,,.. dslr ke ..
    baru ceria sikit blog ni ..
    keknye dari bintang..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...