Iklan! Iklan! Sila Click!

29 December 2011

Live Chat Dengan Nora Danish dan Ady Putra


Sejahteralah ke atas kamu...

Skodeng jugak live chat bersama pelakon utama Tentang Dhia, iaitu Nora Danish [Dhia] dan Ady Putra [Zikir]. Sampai 10ribu hits pada 1 masa. Gila laju soalan-soalan yang keluar. *Saya tengok je. Tak menyampuk pun.

Ady Putra ada cakap, ending sesebuah cerita tu tak semestinya happy je. Mungkin juga sad ending. Tapi sama ada happy or sad ending, asalkan sad ending yang boleh membawa kebahagiaan pun dah baik. So, apa maksudnya. Then dia ada highlight ayat yang Dhia pernah cakap dalam drama tu, "hanya maut sahaja yang dapat memisahkan kami". *kedekut la. Tanak plak ady share ending tentang Dhia. Takpe. Petang kang aku tgk*

Yang penting, Nora Danish sangat comel macam watak kartun manga.

8 comments:

  1. dhia mati ke??

    napela mak zikir tu yang tak mati..jahat giler..idea jahat tu datang spontan je sentiasa

    ReplyDelete
  2. mmg tak dpt tgk ending kalau dah bertiga dgn budak2 ni. eh, macam tgk sgt pn cite ni. hehehe...

    ReplyDelete
  3. serius tak suka sad ending story huhu...

    ReplyDelete
  4. bukk je fb, sepanjang jam tadi ramai betul update ending dia. hehe.. x tengok pun boleh jd tau jln cerita. nnti rajin nk tengok la. :D

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...