Iklan! Iklan! Sila Click!

25 December 2011

Kenapa Semua Penari Latar Dalam Video Clip Bruno Mars Pakai Topeng Monyet?

Sejahteralah ke atas kamu,..

Ini adalah salah satu scene di dalam video clip Bruno Mars - The Lazy Song.



Jawapan kepada tajuk entry : Sebab susah nak cari penari latar yang berwajah seiras dengan Bruno Mars, so penari yang sedia ada terpaksa pakai topeng supaya nampak seragam dengan Bruno Mars.

Seiras bukan?

*pesanan utk adik-adik yang belum mumaiyiz mahupun yang telah mumaiyiz, lagu The Lazy Song ini mempunyai lirik yang tidak bagus. Sekian.

11 comments:

  1. terpaksa pakai topeng monyet supaya nampak seragam dengan Bruno Mars.

    can't golah.haha.ade kene serang dngn fan bruno mars karag.haha

    ReplyDelete
  2. sesuai sangat topeng tu..
    akk takut jugak ni...huhu.

    ReplyDelete
  3. betol..lagu it will rain tu pon lirik sumthing wrong..

    ReplyDelete
  4. haha lawak je... eh betul ke ada lirik tak elok, tak pernh pulak dengar betul2 sebelum ni...

    p/s:soft cream tu ice cream susu... tapi tak rasa sgt susu, nk kata mcm vanilla tak jugak, tapi sedap!

    ReplyDelete
  5. lagu omputih mana ade lirik yg bagus,,.. kalau ade pun sangat rare species ..

    ReplyDelete
  6. bruno mars kan dah macam monkey.haha

    #nasib baik tak layan sangat lagu omputeh..layan lagu indon lagi best..ehehe

    #follow sini^^

    ReplyDelete
  7. tak prnah dengar lagu ni..:p
    ketinggalan bab muzik2 ni..

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...