Iklan! Iklan! Sila Click!

13 December 2011

Helmet Red Bull

Sejahteralah ke atas kamu...

Semalam suami saya sangat gembira sebab dia menang contest Redbull - Energizing Malaysia. Suka gile dia. Katanya, inilah kali pertama dia menang contest. Hehehe. Sian plak. Saya masuk jugak contest tu, tapi saya tak memang pom. Hadiahnya hanya saguhati iaitu helmet. Hadiah utama Proton Saga. Tapi bila tengok design tin Red Bull yang pemenang Proton Saga tu buat, kami pun akui la memang cantik design tu.

Ni gambar helmet tu. Ada logo dan quote Redbull printed on it.




Bagi saya, helmet ni cantik sangat. Cool ah. Pastu dia ringan je. Tak berat macam helmet biasa. So, kat sini nak wish tahniah kat boebie. Suke lettewww...

10 comments:

  1. diana : heheh.. polis angkasa gaban.. wakataw wakataw kenangga..

    Presiden : Boleh. Meh la amik.

    ReplyDelete
  2. hubby dpt hadiah,kite tumpang gembira n kadang2 tumpang guna jugak kan?hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh ni kire limited edition ni
    siap ada logo dan quote Redbull printed

    ReplyDelete
  4. mummy2k : mmg pun. kita bleh tumpang.

    safiyya : limited edition ni. Cool gile. Wp tak pakai sgt pun helmet.

    Taufiq : Berhati-hati di jalan raya dan pakailah helmet limited edition. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah dari kami sekeluarga sebab dapat helmet tu.... cun tu helmetnya...

    ReplyDelete
  6. saye rase, kalau pakai waktu tidur pun ok ni...untuk mengelakkan dari gangguan...eh, aku dah nak start merepek dah ni...baik aku berhenti menaip sekarang kalau tak aku akan merapu..berhenti..berhenti aku kata!

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...