Iklan! Iklan! Sila Click!

30 December 2011

Cara Anthony Bourdain Belah Durian Dengan Cara Kreative

Sejahteralah ke atas kamu...


Sape kata orang putih tak suka durian? Anthony Bourdain ni pengacara rancangan No Reservation yang dah merantau seluruh dunia dan makan macam-macam benda pelik. Biasanya orang ptuih tak suka durian, sebab bau durian tu mereka kata busuk. Tapi tu semua mentaliti dan mind setting je. Tengok si Tony ni, relax je makan sampai sebijik. Cara dia belah durian tu yg paling kreatif. Kesian. Tapi comel tapi senang. Sekali belah je terus dapat isinya. Cuma comot la kan. Kekeke.











11 comments:

  1. pernah tengok episod ni kat afc..
    memang pelik cara belahnye..
    heheh

    ReplyDelete
  2. Its so strange and I did watch it on tv.

    ReplyDelete
  3. comel tapi macam susah jer nak makan tu..ehehe

    ReplyDelete
  4. dia ingat durian ni mcm belah tembikai ker?? kalau ngan abah aku mesti mamat ni kena penampo pasal belah durian mcm tu hahaha

    ReplyDelete
  5. hehe serius pelik dia bukak durian tu..tapi cantik n kemas jer..

    ReplyDelete
  6. aku geli kepala tengok lubang lubang tu kak...hishhhh!

    ReplyDelete
  7. salam;
    sian...kalau dekat bolehlah aku ajar mat saleh tu cam mana nak belah durian...

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...