Iklan! Iklan! Sila Click!

15 November 2011

Candid Time Contest Bersama Muna Rahimah


Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Oh, i like sangat nak masuk contest ini. Hadiah dia sangat menarik. Kemre lomo okay. Diulang, kemre lomo. Atau kalo dapat 2nd place pun okay jugak sebab iPod Saya juga sudah hilang. Huuwaaa...

Contest ini dinamakan 'Candid Time Contest'. Dianjurkan oleh Muna Rahimah, sila click jangan malu-malu.



Sape nak join contest ni sesangat le sesenangnya.http://www.blogger.com/img/blank.gif

1. Cam biasa jadi follower. Check.
2. Buat entry pasal contest ni. Check.
3. Letak banner contest ni; check.


4. Sertakan gambar candid sama ada beramai-ramai atau individu. Check.


Caption : Uikss.. Ngape ko suka sangat sampai mcm tu skali Lyda? Ni mesti suka sgt sebab dapat kawen ni kan? Hahahah.
*Yang penting, nampak macam aku tengah suka sorang-sorang. Gila lah!

5. Tag 2 orang dan wajib bagitau orang yang telah di tag itu. Dengan Ini, saya telah mengetag 1. Cik HazyIsle 2. Junkie Chinta. Harap maklum. Wani dan Didie, sila tau-tau yang anda telah di tag. Sekian.

3 comments:

  1. huih...akak lyd..ko ni kan...ok la..aku godekla gambo candid nanti.. takpun gambo pura-pura candid..hahahahha...

    ReplyDelete
  2. QuTaQ : Pastikan ada muka ko. Heheh.

    Ardini : Mekasih.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...