Iklan! Iklan! Sila Click!

19 October 2011

Kenapa Lelaki Tough Ini Cuba Untuk Menggemukkan Dirinya?

Sejahteralah ke atas kamu..



Lelaki ini, namanya Drew Manning. Dia adalah jurulatih kesihatan yang memiliki tubuh badan tough tetapi berusaha untuk menggemukkan dirinya dengan menaikkan berat badan sehingga lebih daripada 70pounds. Ngape nko jadi mcm tu Drew? Ko betul ke tak betul ni? Jiwa kacau? Patah hati? Atau dapat balasan sebab sebelum ni selalu ejek orang gemuk?

Sebenarnya ini adalah proses ujikaji En Drew ni. Dia nak buktikan bahawa, daripada tough[sihat] jadi gemuk then jadi tough balik. Fit to fat to fit. Berani dan sungguh yakin boleh dia ni. Kalo saya, bila dah setat gemuk dah payah dah nak jadi fit balik. [mana nak fit nya nko tu Lyd, ko exercise pun 4 tahun sekali.].

Drew ni nak rasa sendiri betapa susahnya menjadi seseorang yang mempunyai berat badan berlebihan. Dan nak buktikan bahawa gaya kehidupan yang sihat boleh membantu mengubah risiko penyakit-penyakit kronik seperti jantung, darah tinggi, kemcim manish dan obesiti.

Ada jugak orang cenggini ye. Tidak kusangka itu.



Why a personal trainer is making himself obese… on purpose

3 comments:

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...