Iklan! Iklan! Sila Click!

22 September 2011

Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea



Giveaway pertama yang saya masuk tak membuahkan hasil. So, cuba lagi untuk Giveaway yang kedua pula. Memandangkan cara pemilihan pemenang adalah secara cabutan bertuah, so possibility untuk saya menang tu memang 'BESAR'. Sebab saya ni selalu 'BERTUAH' tau. Sentiasa bertuah. Kalau saya masuk peraduan atau contest apa-apa kat dalam dunia ni, 'CONFIRM' menang. Hihi. Jadi harap-harap kali ni akan jadi lebih bertuah. Bukan selalu orang nak bagi souvenir daripada negara Takuya Kimura dan Kim Rae Won ni. Nak harapkan kekawan yg pergi bercuti ke sana bg souvenir, takde harapan le nampak gayanya.

Promotion dia macam ini;

Bismillahirahmannirahim..
Dengan lafaz Bismillah saya nak merasmikan giveway yang pertama kali cuba dibuat di blog Asmara Life. Berdebar jugak ada penyertaan atau tak, ikhlas nak bagi pada yang sudi menyertainya. Sebelum ni saya tak pernah sekalipun menyertai mana2 GA. Sangat terharu kalau ada siapa2 yang sudi join. Giveaway yang nak diberi merupakan barang2 cenderahati dari negara Korea dan Jepun sempena saya bercuti di Korea baru2 ni dan sementara menetap di Jepun. Cenderahati akan diberi kepada 2 pemenang dan ia merupakan;

Cabutan pertama,
1. Fridge Magnet Jepun
2. Brooch berkualiti dari Korea
3. Chopstik besi Korea
4. File size A4 berwajah artis Korea
5. Snack makanan dari Jepun
Cabutan Kedua
1. Fridge Magnet Korea
2 Kipas tangan dari Jepun
3. Sepit kuku berlambangkan Korea
4. Key chain Jepun
5. Snack makanan dari Jepun

Wow! best tak! Sangat berbaloi, InsyaAllah pada yang bertuah. Seterusnya syarat2 penyertaan saya ikut pada kebanyakkan GA yang dianjurkan. Syarat2 adalah mudah,

1. Terbuka kepada semua Follower blog Asmara Life di mana saja berada.
2. Mohon buat satu entri bertajuk 'Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea'
3. Letakkan gambar di atas dalam entri
4. Komen di ruangan entry beserta link entry penyertaan masing2.

Mudah kan! Tarikh tutup penyertaan 22 September 2011, tempoh sebulan memandangkan semua akan sibuk berhari raya. Pemenang ditentukan melalui cabutan bertuah! InsyaAllah.

[Mak oii... aku ada sehari je lagi. Tapi takper. CUba je. Rezeki Allah yang tentukan betul tak?]

6 comments:

  1. Amin.. mudah2an ye Lyd. hihi.. terima kasih join. Good luck! :D
    *abis dicopy semua. ahaha...

    ReplyDelete
  2. Salam;
    mudah2han anda berjaya..selamat berjuang..

    ReplyDelete
  3. wow. good luck. nnt kalau ade lebih meh bagi kat www.kaio.my hehehhee

    ReplyDelete
  4. last month aku dpt souvenir dr jepun...ada staff ssm g jepun so xnk dh la hehe(poyo) so gd luck kt ko ye

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...