Iklan! Iklan! Sila Click!

27 March 2011

Takde Motif

Bila saya tgk balik gambar-gambar saya masa muda dulu, huhu... terluka plak hati. Huhu.. Sebab sekarang muka nampak tua + gemok.


Yang penting, dari dulu sampai skrg, telinga tetap cegeng... Dah macam org bunian. [Oppsss... Bunian tu jin kan? kan? Euww... Takott...]



Nampak tu? Saya dan Org Kg Baru semasa zaman remaja. Eceh...

Alamak.... lupa nak letak watermark kat gmbr2 ni. Karang kalo org curi then bawak pegi jumpa bomoh mcmn? Semoga tidak la kan.... Saya tau pembaca-pembaca blog saya ni hanyalah kawan2 saya dan kalo bukan kawan pun, pasti takkan buat keja2 stupidity begitew betul tak.... kalo ikutkan nak letak lagi byk gmbr. Tp kang boring plak korang tengok kejelitaan wajah ku itu... Lalalalala...






Tak tau la apa motif saya letak gambar-gambar ni... Tapi suka gambar2 ni. Seronok saat-saat ni... Time semua org masih dalam mode bergalok. Hehehe...

3 comments:

  1. mana gambor fiona..tu lagi best..hehehe..

    ReplyDelete
  2. dlm gambar tu ko nmpk kurus tp aku nmpk tembam huuhuk..

    ReplyDelete
  3. Aida : Hahaha... gmbor fiona tu takleh letak. Nnt marah mak angkat aku.

    Eda : Tu la tu. Dulu ko tembam. Tpi muka je. Berat badan mana bleh celen aku jugak. Hahaha.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...