Iklan! Iklan! Sila Click!

19 March 2011

Perasaan Saya Semasa Makan Sandwich Subway

Rasanya sungguh.... menyeronokkan dan full of surprise... Sebab dalam tu ada byk bahan, sayur, pickle, olive, onion dan mcm2 sos. Pastu kedudukan semua bahan2 tu plak tak sama. Ada yg tepi skit. Ada yg tgh2. Jadi, every bites of the sandwich akan terasa berbeza. Tu yang buat saya jatuh hati tu. Jadi, tak la rasa boring bila melantak sandwiches tu [heheh... nampaknya sandwich dah jadi plural. Ada harapan nak beli 2 plak lepas ni. Ataupun beli 1 foot... Gemuk la ko Lyd...].


Sejahteralah ke atas kamu...

2 comments:

  1. my 1st subway was treated by cheetah...kat tune ape tah yang depan tabung haji tu..lepas tu memang suka ar..

    ReplyDelete
  2. Tu ah tu... Memang jatuh cinta. Tp baru2 ni aku ada sent email kat Subway US. Untuk tanya status halal Subway kat Malaysia ni. Mereka jawab Subway Malaysia disahkan Halal oleh IFRC[Islamic Food Research Center].

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...