Iklan! Iklan! Sila Click!

28 March 2011

Nostalgia Zaman Dolu....

Sejahteralah ke atas kamu..

Masa saya muda dulu, saya penah jadi penari kabaret. Kehkeh.. Kelakar je bila ingat. Takde la... Bukan kabaret pun. Hanya buat persembahan sekali je masa dinner SSM tahun 2008. Saya jadi penari latar. Masa tu kawan saya jadi penyanyi. Then saya dgn sukarela nak jadi penari latar bersama 2 org lagi kawan saya yang lain. Masa tu, saya hanya berniat nak cuba je. Dan nak tau apa perasaannya bila berada di atas pentas membuat persembahan. Lagipun masa tu kurus lagi. Hehehe..

So, skrg saya dah tau le apa perasaan bila duk atas pentas. Iaitu... saya tak rasa apa2 pun. Rasa kosong je. Kehkeh.. Poyo je. Kalau org lain mesti nerves kan? Tapi saya biasa je.

Waktu ni, kawan saya nyanyi lagu Cinta by Amy Mastura. Kami berlatih kat ofis, masa tu kat The Mall tingkat 16. Memang agak tergedik-gedik jugak ler... Tapi enjoy beb!!!! [Ayat jahiliyah. Hahaha]. Takde la .... Tak le enjoy pun. Cuma dpt pengalaman.

Padahalnya tarian kiterang tak la best mana pun. Merapu + terkinja-kinja sendiri je. Kelakar plak bila kenang. Saya nak share video masa rehearsal, tapi fail plak nak upload. So, tak dpt le kamu tgk. [Ada kamu kata kamu nak tgk? Hahahah].

Abul, Lyd, Kak Lim dan Amy Mastura.


3 comments:

  1. ye la aku pun dah lupa ko pernah gak jd artis SSM hihii..

    ReplyDelete
  2. Haaa... kan.. naisb baik aku citer kat sini. Bleh membangkitkan ingatan tentang aktiviti seni aku dolu-dolu. Hahaha.

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...