Iklan! Iklan! Sila Click!

26 March 2011

My Wedding Theme...

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Dengan gewdiks nye saya nak mengumumkan bahawa tema majlis perkahwinan saya nanti adalah.... errkk... Bunga Poppy. Serius ni. Tak tipu. Bunga poppy ni adalah bunga tema untuk perfume 'Flower by Kenzo'. Kaler merah. Dah lama saya suka dgn bunga ni selain bunga tulip. Sebab saya suka bunga yang simple tapi elegant. [Elegant kewww??? Wuuhuuhuuu...tak kuasa nak layan.]





Cool kan mereka? Tak menahan tu.. Pilih bunga poppy. Seolah-olah macam saya dgn Mr Storm adalah penagih dadah tegar sampaikan nak jadikan bunga poppy sebagai tema majlis perkahwinan. Giler lah! Tapi dah suka, apa nak buat. Yang penting, saya baru je bitau En Stormpong pagi tadi. Itu pun by email. Hehehe... Tapi kalo beliau tak setuju pun, saya buat jgk. Sebab ini utk kenduri kt umah saya... Kalo beliau nak tema lain, tunggu masa kenduri umah beliau la kan?

1 comment:

  1. hihi..sabaq je la.

    tak jaga dah :D
    ape? lyd dok key el area mana?

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...