Iklan! Iklan! Sila Click!

24 March 2011

I Wonder Why...

..kenapa ye.. kebanyakan org, apabila sedang berdoa, dia suka goyang-goyangkan badan mereka? Adakah dgn bergoyang itu menambahkan kusyuk? Atau doa akan lebih cepat dimakbulkan? Hehehe... Cuma tak faham je. Kadang-kadang nampak mcm comel pun ada. Terutamanya kalo berdoa ramai2. Mcm termasuk dalam rukun berdoa plak.

..kenapa ye.. kebanyakan org, apabila mereka di dalam lif ramai-ramai, kemudian apabila mereka ingin keluar dan terhalang oleh orang yang berdiri di depan mereka, akan bercakap 'excuse me' yang kadang-kadang bunyinya hanya tinggal 'excuse' je. Ckp le penuh-penuh. Pemalas betul.

..kenapa ye.. benda-benda ni pun saya nak complaint. Hahahah... Memang suka cari salah org kot? Owh.. takde la.. Saje je.. Sebab takde point nak cerita. Kehkeh.. Mesti ramai yg sakit hati kang. Sorry dude... i just wonder why je. Bukan nak cari salah pun.

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini..

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...