Iklan! Iklan! Sila Click!

11 February 2011

!@#$%^&*()


Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini...

Cuba tgk gambar ni...



Nampak objek putih di dalam poket beg itu? Haa... Itu la dia broadband aku yg aku canang-canangkan kat satu dunia bahawa beliau dah hilang. Memang chisssssssssssssss. Sbb aku dah call Celcom utk terminate. Dan org Celcom tu dah tanya betul-betul, confirm ke nak terminate. Sebab kalo nak sambung balik, perlu ada bayaran lain plak. Grrr.... Malas betul nak fikir. Tapi buat masa ni, biar la aku belajar hidup tanpa broadband kat umah. Bleh la buat byk benda lain. Seperti baca buku yg dah berlambak giler tgh tunggu turn utk aku baca. Dan kemas umah dgn lebih bertatasusilawati mat nor. Disamping dpt jimat drpd kena bayar bil, duit tu bleh buat beli aiskrim Wall's banyak2, tiap2 hari. Kehkeh.

Moralnya : Lainkali cari lagi guna bulu hidung.

3 comments:

  1. hahaha...cari guna bulu hidung ye...???tgh imagine cam ne rupanya...Ekekeke...

    sabar ye...nanti dapat gaji boleh beli baru...xpun tgu duit mas kawin ye...ngeee...

    ReplyDelete
  2. Takmo dah guna broadband. Majok!!! [ader broadband kesah? wawawawa].

    ReplyDelete
  3. salam its very nice to visit your blog...senyum dipagi hari. congrats...by sophie

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...