Iklan! Iklan! Sila Click!

28 May 2010

Traffic Reports

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ini....

Signal
Saya tak faham kenapa pengguna-pengguna jalanraya begitu berat tulang untuk memberi signal jika ingin menukar lorong atau masuk simpang. Nak jimat bateri keta ke woii??!! Apa dia sangka, org lain dapat baca fikiran dia mcm status kat Facebook? Dia ingat bila dia fikir je nak tukar lane, tetiba pengguna-pengguna jalanraya yang lain terus je dapat visi tentang hajat dia tu? Saya dengan tegasnya nak bgtau kat sini, sesape yang memandu, dan tak beri signal masa nak tukar lane atau masuk simpang, memang adalah seorang manusia yang biadap dan tak hormat pengguna yang lain! Muktamad!

Polis Traffik
Penatnyer tangan polis traffic bagi signal untuk 'terus bergerak' sbb tak berhenti2 dia goyang tangan dia. Kalo ada satu alat yang bleh gerak mcm tangan polis traffic, bukankah lebih bijak, mudah dan tak penat...

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...