Iklan! Iklan! Sila Click!

01 October 2014

Baju Tidur Untuk Luth

Sejahteralah ke atas kamu...

Aku ada la juga jahit baju untuk Luth. Baju tidur je. Itu je yang termampu aku jahit. Itu pun tak la santekk dan kemas mana. Tapi asal boleh pakai je. 

Ini macam baju tadika kemas

Leher luas sikit yang ni.



Redha aje la Luth, dah ini je yang mama mampu buat untuk Luth.
Aku makin bersemangat nak jahit baju ni sebab nenek pengasuh yang tak pernah komen apa-apa pasal baju Luth, tetiba cakap baju Luth cantik. Kembang kempis la lobang hidung aku dengar pujian yang membina dan memalitkan sedikit rasa riak kat aku macam tu. Hehehe. Banyak lagi yang aku kena improve ni. Terutamanya bab nak jahit seluar.

21 comments:

  1. Ok... Sgt teringin nk jahit2 ni. Last time jahit kain kurung ms form 5. Aisey... Lama giler. Haha...

    ReplyDelete
  2. cantek apa ni..
    terharu tau..
    untung pndai jahit sdiri,,
    tringat lya dulu.. baju tdo lya mmg mama jahit dari kain cotton.. mcm2 peseng

    ReplyDelete
  3. wah, jahit sendirilah! okay ni sebagai permulaan
    saya ni pandai jahit butang baju yang tanggal je
    koyak sikit pun okay lagi
    hak lain, hancus

    ReplyDelete
  4. betul Lyd..memang cantik..pandai lyd ..gabungan baju dan seluar tu nampak cantik sangat

    ReplyDelete
  5. memang cantik dan kemasla jahitan dia lyd..alahai bestnya pandai jahit baju anak sendiri..jimat dah kat situ tau

    ReplyDelete
  6. memang cantik kak...bila buat sendiri mestinya tak sama dengan orang lain.

    ReplyDelete
  7. kira oklah tu boleh jahit baju anak sendiri, Kalau KA haremm.... hehehe

    ReplyDelete
  8. Bertuahnya Luth punya ibu yang pandai menjahit. Memang cantik baju tidur Luth. Lepas ni ibunya boleh buat baju tidur untuk ayahnya pulak...

    ReplyDelete
  9. Hahaha..mmg macam baju tadika Kemas :P
    Tapi awak berbakat menjahit..teruskan usaha..
    Nanti boleh jahit baju org dewasa pulak..
    Musim nak raya, mahsyukkkk

    ReplyDelete
  10. Pandainya...bertuah betul Luth..baju raya pun awak jahit sendiir ke??

    ReplyDelete
  11. sejajar dengan cadar pattern baju nya.. hehehehe eh dah cantik sangat dah ni ok, kalau I dapat jahit macam ni... huuuu memang dah lama rembat mesin. tapi... sini baju tidur kena buat tebal2 sikit, macma payah sikit.. (alasan)

    ReplyDelete
  12. Lama-lama confirm hebat ni kak. Biasa la kalau mula-mula tu tak kemas jahitannya. Lepas ni boleh dah ambik tempahan untuk tadika kemas pulak.

    ReplyDelete
  13. Bestnya jadi orang yg pandai menjahit ni. Nampak kemas & cantik jahitannya. Nanti boleh lah open order yerp ☺

    ReplyDelete
  14. untung la luth ada mama yg pandai jait..buat sendiri ni lebih sentimental value..klu kite jadi luth tentu bangga!haha

    ReplyDelete
  15. Untunglah Luth Mak pandai jahit baju tidur. Anak auntiekan, seluar tidur koyak, auntie buat kesat lantai je. Dah auntie tak reti jahat, nak hantar kedai malu pulak rasanya. Nak tumpang jahitkan baju tidur anak boleh? I bayarlah bukan percuma ^__^

    ReplyDelete
  16. yg leher luas tu mcm ala2 fesyen bj skang je.

    ReplyDelete
  17. Yelah......cantik baju tido tu....kira champion sangat dah tu hehe..
    baju tido leher luas tak pe, tak panas

    ReplyDelete
  18. wahhhh... pandainya... jimat dan cantik jer baju 2... hehehe

    ReplyDelete
  19. good luck lyd..
    psst: scrub tanamera tu saya guna lps pantang, alhandulillah x jd ruam ruam pon.n x gatal.lega.myb dlm pntg panas kot. itu yg bla guna scrun jdi ruam + gatal2

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...