Iklan! Iklan! Sila Click!

13 February 2014

...................... ?

Sejahteralah ke atas mereka dan keluarga mereka....


Aku beli ni,


Dia ni sebaya aku je. Tapi tanggungjawab dia besar. Alaa.. korang jangan la buat tanggapan apa-apa. Aku tau ramai yang tak suka dia ni. Tapi tenang-tenang je ye. Yg penting, dia ni kalau tak mekap tebal lagi cantik. Peace.

16 comments:

  1. Berjiwa besar perlu pengorbanan... atau terkorban.

    errm... mungkin juga perlukan korban?

    ReplyDelete
  2. dah nak masuk majalah. kena la make up tebal sikit.

    ReplyDelete
  3. Ha'ah...pernah tgk dia live.

    Beza setahun jer umur kita yer ☺

    ReplyDelete
  4. sekali pandang mmg lain muka dia.
    shark pn x perasan ni YB Izah.
    rasanyer lagi cntik kalu x makeup :)

    ReplyDelete
  5. lohh.. ingatkan sapa tadi... rupanya dia.. hehehe.. hmmm..

    ReplyDelete
  6. saya suka dia.. dia telah melalui cabaran yg hebat jg.. yelah ketika kejatuhan ayah dia.. ramai yg mencemuh ayah dia.. bukan senang bila kita sudah berada diatas lalu jatuh terjunam kebawah & nak bangkit semula.. perlukan kekuatan semangat juang tinggi.. itulah cabaran hidup..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum lyd...dah lain pula mukanya...;)

    ReplyDelete
  8. Sll tengok dia nie ngan tudung bawal yg sempoi jer..nie bergaya sikit nampaknya..apapun dr ms dia mula terkenal lagi suka jugaklah sikit2 ngan dia nie..skrang biasa2 jerlah..

    ReplyDelete
  9. yup...she looks more natural tanpa make up, and mmg lebih manis tanpa make up tebal

    ReplyDelete
  10. wiwit... eh I suka jugak dia, takder la sampai tahap idola tapi respek dengan kekentalan dia.

    pstt: mmg taste kita ke arah sama2 sikit pun kan, muahaha great mind thinks alike gitu, btw beg bag kita mmg pesen2 gini jer and yang baru jer arwah ni kaler ceklat la, my kesayangan tu 2 tahun berbakti tanpa henti huhuhu.

    ReplyDelete
  11. betoiler ingatkan sapa tadi... lebih manis kalau selalu tengok tu..

    ReplyDelete
  12. ibgt sapa td.lain mukanya kn bila dimekap
    smga terus diberi kekuatan

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...