Iklan! Iklan! Sila Click!

07 November 2013

Suam-suam Kuku Je Hari Ni. OnLy In Sungai Lembing

Sejahteralah ke atas kamu...

Sepanjang aku cuti lama, aku asyik terfikir iklan nuffnang aku masih on going [berjalan] ke dah credited [tamat]. Rasa menggelupur nak update blog ni. Dok terfikir unique visit setiap hari akan drop. Heheh. Tipu je. Tak la 'asyik' terfikir tapi ada la terlintas di fikiran. Dan ternyata, sepanjang aku tak update blog memang menurun pun unique visit. Tapi iklan masih on going. Syukur la. Nuffnang masih aman.

Ini, aku saje2 nak kongsikan,



Produk terbaru keluaran Nu Sigma Shoppe. Aku berani jamin gift box ini hanya terdapat di Sungai Lembing. Maksud aku, yang ada cop Sg Lembing Museum ni. Aku balik kampung baru-baru ni, cadangnya nak gi amik gambar kat kampung aku, dengan niat sesuci lebaran dapat melambung tempat-tempat menarik kat sana dalam blog cap gajah duduk aku ni. Tapi balik pon kejap je. Masa sangat terisi dengan macam2 aktiviti[tido+berehat hahahaha], jadi tak dapat la aku nak kelentong korang kaw kaw punye.


*takde motif pun, cuma nak cukupkan jumlah entry bulanan supaya selari dengan tarikh hari ni. Hari ni 7 November, tapi entry baru ada duwe. Termasuk hok ni jadi tige. So, lagi empat.*

29 comments:

  1. Entri saya pun makin susut...

    Cantik la box tu..tiket ke terowong sg lembing saya tak guna lg ni. Expired ujung thn. Tak smpt lg..ada je urusan ujung minggu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat lagi insyaAllah. Kena berazam yg kuat la nak pegi. Saya mungkin balik kampung lagi awal bulan 12 nanti. Bleh la jumpa.

      Delete
  2. mcm comel je mcm comel je gift box tuh. mintak satu...

    ReplyDelete
  3. comey gift box tu..

    tolong klikkan iklan kat sini...hehehe

    ReplyDelete
  4. hehehe terbaik tu.. done clik2 nuffnang kat sini yer

    ReplyDelete
  5. salam kenal..
    cantik gift box..
    ni kalu bg kat kekasih mau cair :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal. Heheh, boleh la try bagi kat kekasih sobri.

      Delete
  6. Saya cuba pastikan satu hari satu entri, kecuali hari2 yg tak ada cerita terpaksalah menyepi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun mencuba mcm tu jugak JR, tapi kadang2 habis idea dah tak tau nak cerita apa.

      Delete
  7. Replies
    1. Mekasih... Nanti nak buat gift away la. Heheh.

      Delete
  8. Cantik box tu, I mmg suka bekas2 cute2 gini, kadang sajer simpan tak tau nak letak apa. I bosan ni tunggu nasi masak so lepak2 klik klik nuff sini ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih mama JJ. I lebiu sebab membantu mengkayakan i. Masak nasik apa ari semalam?

      Delete
  9. cantik gift box nie lyd..buat oor gift pun elok..

    ReplyDelete
  10. Kena bermarathon update blog la jawabnya ye Lyd :)

    Kiranya box tu edisi terhad la ye, kena dapatkan di Sg lembing je ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah MJ. MJ saya punya insan teladan tau. Sebab MJ rajin update blog. Nak mencontohi MJ ni.

      Yer, betul tepat sekali. Maknanya kalau dtg Sg Lembing kena dptkan edisi terhad ni.

      Delete
  11. Jangan difikirkan sangat pasal iklan nuffnang tu kak. hehe. jeles tak dapat cpuv ni.. :p. Tapi saya memang target sehari satu entri.

    ReplyDelete
  12. lama dah tak g sg lembing.. best sgt museum tu kt atas bukit..pemandangan cantik sgt.. zzzzzzzz...rasa nak tido je g sana...haha

    ReplyDelete
  13. huhu.sama la.uv ciksu jatuh menjunam.
    1 hari 1 entry je.kurang bw.masalh lappy n tenet yg ngok ngek.
    n3 semua dah siap cuma nak kopi pes +upload picca tapi bila guna lappy nk buka dashboard tak boleh..

    sib baik be masih on going.. huhu

    ReplyDelete
  14. Sg. Lembing salah satu tempat yg aku nak pegi kat Kuantan ni..tapi tu la, dah 2 tahun aku xpernah sampai pun..

    Anyway, syukurlah. Nuffnang masih aman..kahkahkah

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...