Iklan! Iklan! Sila Click!

08 November 2013

Pertandingan Clip Video Yeos Funderful Contest

Sejahteralah ke atas kamu...

Aku suka join contest. Tengok jenis contest jugak la. Kalau contest yang aku mampu join contohnya yang kena amik gmbr ke, atau buat tulisan kretif ke, boleh le aku join. Tapi kalo kena dapatkan Like terbanyak kat fesbuk, yang tu aku tak berkenan sikit. Sebab macam tah hapa2 skit style pilih pemenang camtu.

Ini pulak adalah contest video Yeos. Aku rasa mcm nak join, tapi aku bukan ada idea pun nak buat video cemana. Lagipun kalo nak suh berlakon pon, mesti Luth dgn mat Azghul yg akan jadi mangsa keadaan. Aku malu nak berlakon. Tak tau le Mat Azghul nak ke tak jadi bahan. Hehehe... 

Kot-kot la sesiapa yang nak masuk Funderland Contest ni, boleh la rojok ke website rasmi Yeos ni.


8 comments:

  1. huahuahua...

    aku pun teringin nak masuk contest-contest gini...

    tp mengenangkan aku takdak keupayaan selalu aku biar je...

    sedar-sedar dah tarikh tutup...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku biasa pun camtu. ada sesetengah contest je yg aku beriya nk join je aku betul2 ikut dateline.

      Delete
  2. Replies
    1. tak buat pon. Tak dapat sokongan suami. Hehe.

      Delete
  3. ha sian kt suami & anak2 jd pelakon paksaan oleh isteri & mamanya...haha

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...