Iklan! Iklan! Sila Click!

02 September 2013

What The Fuuuuu

Sejahteralah ke atas kamu..






Syoknya Luth minum susu. Hahahaha.

36 comments:

  1. hamboih jari.. hahaha.. comey minum pakai botol mimijumi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jari tu la yg nak tunjuk kat sini. Hehehhe... Botol mimijumi tu dia tak suka.

      Delete
  2. Asal jangan biarkan dia ketagih botol tu sampai dewasa seperti anak saudara saya darjah empat masih hisap botol!

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah tak ketagih JR. Dia ni minum susu badan.

      Delete
  3. hehehe....
    comel jer tengok Luth minum susu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nita, tu semua lakonan je. dia taknak pon minum guna botol gemuk tu.

      Delete
  4. Dah nampak muka lyd kat muka luth..:)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum lyd....dah besar dah luth skg..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama. dah makin besar dah dia ni.

      Delete
  6. amboi kecik2 dh pandai tunjuk finger, biasa ni. Hhahahaa comel sangat gaya minum nyer, lantak la janji kenyang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... itu la yg cuba mama dia sampaikan melalui gmbr ni. kiterang selok suka tgk dia buat jari gitu.

      Delete
  7. amboiii jari dia tu yang panas tu..hahaha, kecik2x dah pandai buat.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... memang panas kan bahrain. kami tak ajar ye. ni aksi spontan dia.

      Delete
  8. what the fish?

    waahhh..setelah setahun lebih tak blogwalking..tengok2 dah ada baby? congrats!

    btw I pun plan letak nama anak yang sama..10 tahun dah simpan nama ni. tapi ejaan lain sikit. Lut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii cik sibuk... lamanya dia menghilang. mekasih masih ingat utk bw blog i ni.

      ye ke nak letak nama yg sama. cool... bleh geng nanti.

      Delete
  9. comel luth pegang botol..aidan dl mmg tak suka botol..kalau beri habes dibuangnyer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ni mmg terpaksa suka la ummuaidan. kalo tidak lapar la dia kat umah pengasuh. hehehehe...

      Delete
  10. Replies
    1. hehehehe... comel kan? tapi kalo org dewasa yang buat macam tu memang nak kena tumbuk.

      Delete
  11. Ni pengaruh cerita KL Gangster la ni. Hahaha.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. mama jentik jari dia, dia ketawa je, ingat org main dgn dia.

      Delete
  13. Salam, Lyd!! rindunya nak baca blog kamu.. hehe.. baby pun dah besar. congratulations!! harap tak terlambat wish ni. :D nak gi khatamkan kejap kalau sempat baca entry lepas2. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. As! RIndunya nak dengar citer2 anak2 bertiga tu. Khatamkan la ye. Banyak dah ketinggalan ni. Heheh.

      Delete
  14. haip...jari tu...
    sapa ajar tu ha??
    nak kena cubit nih...
    hahaha

    ReplyDelete
  15. Kahkahkah...Dor tercari2 juga apa yg what the fuuu tu. Skali baru perasan kat jari luth tu...haipppp...hahaha...comel ☺☺

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...