Iklan! Iklan! Sila Click!

12 May 2012

Storyless Saturday

Sejahteralah ke atas kamu..... Hari ni tak sempat nak bw sebab guna henfon je untuk update blog. Biasa le, limited access kalo guna henfon. Hari ni mat azghul balik setelah 4 hari outstation di negara Ahmad Dhani. Mcm biasa, saya hanya kirim dia beli makanan je utk saya. Pelahap. Biasa ler. Rindunya la kat budak tuyuih itu. Opps, ini blog, bukan personal chat room. Ini adalah minggu ke 2 pada bulan Mei bermakna Hari Ibu muncul lagi. Ada yang kata harom. Ustaz Azhar Idrus pun kata haram. Tapi saya wish jugak kat mak tadi. Takde niat pun nak membesar2kan hari mother of apa-apa of agama kristian. Hanya nk mak tau yang saya ingatkan dia dan syg dia. Lagi nak cite apa ye. Owh, hari ni ada 2 kenduri kawen kenalan saya. Satu kenalan ofis, satu kenalan skolah. Tapi rasa mcm tak pegi je. Sebab nak tunggu mat azghul balik dari Jakarta ni. Dia insyaAllah sampai jam 2.40pm kat KLIA. Naik ERL ke KL Sentral dah mkn masa. Dari KL Sentral ke umah plak minum masa lagi. Nak bersiap lagi telan masa jugak. So tak tau la sempat ke tidok. Kalo xsempat tu kira selamat bernikoh je la ye korang berempat.

14 comments:

  1. byk tu story nya..
    storyless?? ^___^

    *saya pun tiap kali suami outstation, rasa kosong je..pdhal dah biasa dia outstation.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kurang cerita je. Bukan takde citer terus. Erm,tapi tak la rasa mc story sgt pun. Haha.

      Tu la yang indahnya perkahwinan kan ujie. Pdhal dulu masa bujang takde dia kita okay je.

      Delete
  2. Dlm entry akan datang boleh cerita ole-ole dari Jakarta pula (pasti ole-ole nya bukan cewek dari tanah Jawa...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Jr. Mmg ada niat pun nak cerita.

      Delete
  3. wow! your 'storyless' are way too much to tell huh.
    selamat bertemu kekasih hati ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not so much to tell pon. Sayw bg isi penting je, xde citer meleret2 macam selalu. Kira setoriless la ni. Hehe. Thanks. Tgh tggu kekasih hati sampai ni.

      Delete
  4. hahaha... at least ada jugak something to write.

    ReplyDelete
  5. salam,
    takde la wordless sangat..banyak aje words nye tu..heheee
    owh ni dah sunday mesti masih ber-dating ngan en suami..okeh..gi sambung dating :p

    ReplyDelete
  6. uhu..byk gak lya ttingal cerita kat sini..smuanya gara2 blog wak hal la aritu..pastu sibuk ke trg lok..

    ReplyDelete
  7. terasa baca entry ni macam baca tajuk utama jee.... haaa3x... apa2x pun semoga berbahagia selalu yee...

    ReplyDelete
  8. aku wish kat mak aku tak bermakna aku menyokong kristiann...senang kita nak specifickan day untuk mak kita...bagus kalo kita adakan special day untuk mak kita..boleh ajak dia makan atau bagi suprise gift....
    boleh je hari2x sambut hari mak dengan memberikan hadiah Al-fatihah untuk mak kita...
    skrang smua buzy, bila ada specifickan hari ibu, mereka akan ingat dan terus meraikan hari ibu, mungkin bukan 13 mei, mungkin kita boleh ubah hari lain untuk kita jadikan hari ibu setiap taun.

    wassalam dari saya.
    Rain90.

    ReplyDelete
  9. o ada gak storyless sabtu yer hehe

    ReplyDelete
  10. hahaha.. storyless lak.. apa2 pon happy mothers day kak.. :)

    ReplyDelete

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...