Iklan! Iklan! Sila Click!

06 May 2010

Aku Kan.....

....cukup menyampah kalo waktu aku drive, pastu ader keta lain yang follow belakang keta aku, pastu gaya mcm nak langgor bontot keta aku, konon2 mcm nak cepat sgt [mungkin tgh tahan berak, dah tak dan-dan nak kuar dah isi usus besar dia sbb tersalah minum air asam boi perisa minyak atar mcm yg aku minum semalam], pastu siap buat muka 'tepi skit, aku nak gi jumpa Presiden Barrack Obama ni' padahal kat parking aje pon... Bukan kat jalan raya yang halaju minimumnyer 80km/j pun.. Mmg wajar dilempang barang sedas dua. Dah tentu kat parking, aku nak usha parking kosong. Tak reti2 ke? Hangin betul pagi2 ni.

Sejahteralah ke atas kamu yang membaca blog ku ini... [Ceh, baru nak bagi salam].

Semalam, aku tido lewat sebab abih jumpa En Stormpong kul 1 pagi. Huuu... Balik umah, tido dgn lenanya, pastu sedar2 pagi tadi dah kul 7.15 pagi. Aku subuh gajoh la pagi tadi. Kroohhzzz... Aku masih ngantuk..... To En Stormpong, thanks sbb tolong abihkan semua makanan saya yg saya tak abih makan semalam. Badan kurus, tp makan byk. Mana pegi? *En Stormpong takkan membiarkan makanan saya tak habis sbb dia akan makan sambil berceramah tentang rakyat2 di Somalia tak cukup makan. Ngeee....

No comments:

Post a Comment

Saper komen, dia best!

Yang Ini Juga Menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...